Toimintasuunnitelma 2020

                                           Jäsenasiat
Pyritään pitämään jäsenmäärä suurin piirtein siinä missä se on tällä hetkellä. Kuitenkin olisi toivottavaa että yhdistys saisi enemmän nuoria jäseniä koska ikäjakautuma on hiukan epäsuotuisa. Yhdistykseen on liittynyt uusia jäseniä ja on muutama nuorikin nyt myös liittynyt.
                                           Jäsenmaksu
Jäsenmaksun suuruudesta päätetään vuosikokouksessa 11.12.2019. Nykyinen jäsenmaksu 20 e / vuosi. Vuoden 2010 peritään 15.02.2020 mennessä. Yhdistys elää tällä jäsenmaksulla. koska kesämatkasta osallistujat maksavat suurin osa itse. Jos jäsenmaksu nostetaan 5,00 €:lla niin tulot on 325 € suuremmat. 2020 yhdistykselle tulee 495 € kertamaksu kun Merimieskirkko tilaa uudet Sea Sunday palkinnot mitkä riittävät sitten seuraavat 10 vuotta.
Jäsenmaksusta lähetetään jäsenille tiedote alkuvuonna.
                                           Jäsentilaisuudet
Tarkoitus olisi pitää 4 varsinaista jäsenkokousta sekä sitten Captains dinner. Jäsenkokousten pvm hallitus ehdottaa, kevätkokous 11.03.2020 / jäsenkokous 06.05.2020 / jäsenkokous 16.09.2020 / syyskokous 09.12.2020
Capains dinner, Johtuen että illallinen Turussa saavutti niin suuren suosion ja muut yhdistykset olivat sitä mieltä että Helsingissä pitää järjestää seuraava on ruvettu selvittämään missä Helsingissä voi järjestää sen. Tarjouksia pyydetty monesta paikasta mutta myynti vaatimukset ovat aika kovat melkein kaikissa paikoissa.
Cantina West on kuitenkin tarjonnut Meripaviljongi Hakaniemessä missä ei ole niin kovat taloudelliset vaatimukset.  ja se on myös kelluva ravintola mitä sitten sopii tarkoitukseen hyvin.
Pvm on 23.05.2020. Tilaisuuteen kutsutaan kaikki Suomen Laivanpäällikkö yhdistykset ja tilaisuus on AVEC.
Tilaisuudesta tiedotetaan sitä mukaan kun asiat etenevät.
Vierailu Neste Oilille. Vierailu pyritään järjestämään Tammikuussa 2020.
Vierailu Suomen Ympäristö keskukseen. Vierailu pyritään järjestämään keväällä 2020.
Vierailu ABB:lle Vuosaareen. Vierailu pyritään järjestämään Syksyllä 2020.
Vierailu ilmatieteenlaitokselle. Vierailu pyritään järjestämään myöhemmin syksyllä 2020.
Yhdistyksen kesäretki. Tänä vuonna on meidän vuoro käydä Virossa ja alustavasti on mietitty Narva ,Saarenmaa,ja Tartto. Puheenjohtaja on yhteydessä Viron yhdistykseen alku vuodesta ja silloin sovitaan mihin mennään.
Tarkoitus että ollaan ensin 1 yö Tallinassa ja sen jälkeen mennään määränpäähän. Näin säästetään linja auto kustannuksissa ja ollaan hyvin levätty ennen kun matkustetaan linja autolla.
 Olen jutellut Tallinkin kanssa jo että kesällä taas on matka tulossa.
Ajankohta Elokuu 2020
Matkasta tiedotetaan heti kun kaikki on sovittu.
Rauman Buffalo klubi. Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita Rauman yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Tapahtumista tiedotetaan aina erikseen.
Turun Laivanpäällikkö yhdistys. Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita Turun yhdistyksen tapahtumiin. Tapahtumista tiedotetaan erikseen.
CESMA. Yhdistys jatkaa Cesman tarkkailu jäsenenä ja osallistuu sähköpostitse Cesman toimintaan. Puheenjohtaja tavannut Cesman puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ja näin meillä on kasvot Cesmaan.
Sea Sunday. Yhdistys jatkaa Sea Sunday palkinnon toiminnassa ja on sitoutunut 10:ksi vuodeksi koska osallistuu seuraavien palkintojen hankitaan 495:llä eurolla.
Kunniakäynti merimiesten muistomerkillä. Yhdistys jatkaa perinnettä.
Muu toiminta. Yhdistys pyrkii pitämään yhteyttä kaikkiin Suomen Laivanpäällikkö yhdistyksiin. Sama koskee Viron yhdistys ja uutena on Latvian yhdistys mihin on muodostettu yhteys.
Arpajaistoimintaa. Jatketaan ja näin saadaan lisää rahaa yhdistyksen toimintaan.
Myynti. Yhdistyksen solmiot ja pinssit ostettavissa Lasse Erikssonilta.
Yhdistyksellä on omat kotisivut, joita pyritään edelleen kehittämään.
Lauri Vuoriselle voi lähettää tarinoita ja kuvia niin hän sitten laittaa ne sivuille. Laurin sähköposti: vuorinenlauri02@gmail.com
Kotisivujen osoite www.shipmastershki.blogspot.fi.
Hallitus
Helsingissä
02.12.2019