I/B Polaris

Besöket till Isbrytaren Polaris.
23.11.2017 besökte vi Isbrytaren Polaris och det var faktiskt ett intressant besök. Arctica shippings isbrytar chef Tom Ekegren tog emot oss i Arctica shippings kontor och förde oss till fartyget var fartygets befälhavare Pasi Järvelin tog emot oss. Först berättade Tom om Arctica shippings affärs verksamhet och framtids utsikter. Efter det visade Pasi bilder och videor om Polaris och berättade om fartyget. Efter det visade Pasi fartygets kommando brygga och efter det de allmänna utrymmen och maskin rummet. Ordförande överlåt föreningens vimpel till Polaris som fartygets befälhavare tog emot den.
Text: Stig Sundberg
Bilder: Stig Sundberg, Christisn Wennerstrand och Kari Lehtosalo
Vierailu J/M Polariksella.
23.11.2017 yhdistyksen jäseniä vieraili Jäänmurtaja Polariksella ja vierailu oli todella onnistunut ja mielenkiintoinen. Arctica Shippingin Jäänmurron liiketoimintajohtaja Tom Ekegren otti meidät vastaan Arctica Shippingin konttorissa, hän vei meidät alukselle, missä aluksen päällikkö Pasi Järvelin toivotti meidät tervetulleiksi. Ensin Tom kertoi Arctica Shippingin liiketoiminnasta sekä tulevaisuuden näkymistä. Sen jälkeen Pasi näytti kuvia sekä videoita Polariksesta ja kertoi aluksesta. Sitten seurasi aluksen komentosilllan, konehuoneen sekä yleistentilojen esittely. Puheenjohtaja luovutti yhdistyksen viirin J/M Polarikselle ja aluksen päällikkö otti sen vastaan.
Teksti: Stig Sundberg
Kuvat: Stig Sundberg, Christian Wennerstrand sekä Kari Lehtosalo